David Griera, nou director de Banca Privada i Gestió d'Actius de CatalunyaCaixa

Redacció
27 de juny del 2011
David Griera.
David Griera. | CXg

David Griera. Foto: CXg

David Griera, fins ara Director Comercial de CatalunyaCaixa per a Catalunya, assumeix la Direcció de Banca Privada i Gestió d'Actius amb dependència directa del Director General Adjunt, Jaume Masana, i pertinença al Comitè de Direcció de l'entitat.

Amb 40 anys d'edat i més de 20 anys d'experiència en banca, David Griera ha desenvolupat diverses funcions dins del sector financer, comptant amb experiència en àrees tan diverses com comerç exterior, empreses i promotors, especialitzant-se els últims 10 anys en la gestió de l'estalvi en general i, especialment, en Banca Personal i Privada.

Griera ha desenvolupat la seva carrera professional a Caixa Manresa on va tenir diversos càrrecs de responsabilitat, començant molt jove com a Director de Zona, passant al cap de poc temps a liderar el negoci de Particulars i Banca Privada, per a després assumir també les direccions de Màrqueting i Comunicació de l'entitat, formant part del seu Comitè de Direcció. Després de la fusió de Caixa Manresa amb Caixa Tarragona i Caixa Catalunya, David Griera és nomenat Director Comercial de Catalunya i Director de Particulars de CatalunyaCaixa.