L'Ajuntament intenta trobar un marc que permeti a les AA.VV celebrar les seves festes

La voluntat és que les festes puguin fer-se en els horaris que històricament s'havien acceptat

per Redacció , 22 de juny de 2011 a les 15:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La normativa sobre l'horari de tancament de les activitats a la via pública prové d'instàncies superiors i marca que aquestes han de finalitzar a les 12 de la nit, excepte els divendres i dissabtes en que s'allarga una hora més.


Malgrat tot, la tendència és a aplicar la norma amb flexibilitat, de manera que aquests horaris s'interpreten de manera generosa si això no ocasiona molèsties als veïns i no es produeixen episodis d'incivisme.

Pel que fa a les festes de barris, s'aplica la mateixa tendència. Malgrat tot, tractant-se de festes puntuals que tenen lloc un cop l'any, des de l'Ajuntament s'està buscant la fórmula per aconseguir un marc que permeti a les associacions de veïns celebrar les seves festes anuals amb més marge d'horari. Mentrestant es procurarà que les celebracions es puguin desenvolupar en l'horari que històricament s'ha vingut acceptant.

 

Participació