Amb la revetlla de Sant Joan comencen a Navàs els actes de les Jornades Infantils

Redacció
22 de juny del 2011

Del 23 de juny al 29 de juliol tornen les Jornades Infantils a Navàs, amb la col·laboració de diferents entitats del poble, la Comissió de Festes i la Regidoria de Joventut. Els actes s'adrecen als més joves del poble, els nens i nenes que en seran els principals protagonistes. Les Jornades Infantils volen ser un punt de trobada lúdico-festiva pels infants de Navàs.

Els actes comencen el dia 23 de juny a quarts de 10 del vespre, amb la revetlla infantil amb el grup de música Pocasolfes on hi haurà coca, xocolata i begudes per a petits i grans.

El divendres 24 de juny, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, se celebraran els actes de la Diada Nacional dels Països Catalans, amb una audició de sardanes amb la Cobla Luïsos de Taradell, amb lliurament de diplomes a les persones que han assistit als cursos de sardanes. L'acte centra de la festa és el lliurament del premi Flama a la Cultura Popular, que enguany s'atorga als responsables de La Veu de Navàs (l'emissora municipal). En acabat hi haurà audició d'havaneres amb el grup Els Cremats. Les activitats d'aquests dos primers dies són organitzades per l'Agrupació Sardanista de Navàs i es fan a la Plaça de l'Ajuntament.

L'arrancada de les Jornades Infantils, serà divendres 1 de juliol al vespre, el grup d'animació "Ecara farem salat", i un petit taller de maquillatge per als nens i nenes.

El següent divendres, dia 8 de juliol, hi ha previst tallers de manualitats on la mainada podrà maquillar-se, aprendre a cuinar o pintar-se una samarreta personalitzada.

El 15 de juliol serà el torn dels inflables terrestres per a totes les edats i la ludoteca per als més petits.

El divendres 22 de juliol, hi haurà exhibició de FIT-KID amb les monitores Laia Torres i la Montse Santasusana de L'Eix.

Tancarà el programa d'actes, la jornada infantil de la Festa de l'Escuma, el dia 29 de juliol.

Tots els actes es faran a la Plaça Gaudí, a partir de 2/4 de 10.

L'entitat Fotofilm Navàs, aporta a les Jornades Infantils, dues sessions de Cinema a la fresca, l'una el dissabte 23 de juliol i l'altre pel dissabte 13 d'agost. Seran a 2/4 de 10, al solar de l'antic Cinema de la Cooperativa Obrera «La Fraternitat» (Cine Espanyol).