La primera proposta organitzada conjuntament pel Kursaal, El Galliner i l'Espai Gastronòmic del Kursaal arriba amb "Tasta el Pati", una iniciativa que pretén casar gastronomia i propostes culturals per oferir-les a l'incomparable marc del Pati del Kursaal.
La posada de llarg d'aquesta iniciativa tindrà lloc el proper divendres, 30 de juny a les 9 del vespre, amb un sopar acompanyat pel jazz que hi posarà la formació manresana Poinciana Quartet, formada per Jordi Camp (baix), Xevi Camp (bateria), David Martell (piano) i Elisabet Soler (cantant).
Pel que fa al sopar, estarà maridat amb cervesa i vins dels Bages. Inclourà una amanida de contrastos i textures, acompanyada de cervesa Inèdit Damm, carpaccio de vedella i albergínia blanca maridada amb Abadal Picapoll, Dau tebi de tonyina teriyaki amb Merlot Collbaix i per postres, Caprici de xocolata amb coulis de fruits del bosc, acompanyat de Moscatell Artium. "Tasta el Pati" compta amb el patrocini de Damm, Abadal, Artium, Collbaix i el Rebost del Bages.
Les entrades per assistir al primer "Tasta el Pati" es poden comprar a les taquilles i per telèfon (93 8723636). El preu serà de 28 euros (25€ amb Carnet Galliner). En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la sala petita.
«Tasta el Pati» oferirà música i gastronomia al pati del Kursaal
S'estrenarà el 30 de juny amb un sopar acompanyat pel jazz de Poinciana Quartet
17
de juny
del
2011
El més llegit