«Tasta el Pati» oferirà música i gastronomia al pati del Kursaal

S'estrenarà el 30 de juny amb un sopar acompanyat pel jazz de Poinciana Quartet

Redacció
17 de juny del 2011

La primera proposta organitzada conjuntament pel Kursaal, El Galliner i l'Espai Gastronòmic del Kursaal arriba amb "Tasta el Pati", una iniciativa que pretén casar gastronomia i propostes culturals per oferir-les a l'incomparable marc del Pati del Kursaal.

La posada de llarg d'aquesta iniciativa tindrà lloc el proper divendres, 30 de juny a les 9 del vespre, amb un sopar acompanyat pel jazz que hi posarà la formació manresana Poinciana Quartet, formada per Jordi Camp (baix), Xevi Camp (bateria), David Martell (piano) i Elisabet Soler (cantant).

Pel que fa al sopar, estarà maridat amb cervesa i vins dels Bages. Inclourà una amanida de contrastos i textures, acompanyada de cervesa Inèdit Damm, carpaccio de vedella i albergínia blanca maridada amb Abadal Picapoll, Dau tebi de tonyina teriyaki amb Merlot Collbaix i per postres, Caprici de xocolata amb coulis de fruits del bosc, acompanyat de Moscatell Artium. "Tasta el Pati" compta amb el patrocini de Damm, Abadal, Artium, Collbaix i el Rebost del Bages.

Les entrades per assistir al primer "Tasta el Pati" es poden comprar a les taquilles i per telèfon (93 8723636). El preu serà de 28 euros (25€ amb Carnet Galliner). En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la sala petita.