ERC Sant Vicenç lamenta el pacte entre CiU i PSC al municipi

Els republicans neguen que exigissin l'alcaldia a CiU per tancar un pacte de govern

Redacció
10 de juny del 2011

Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Vicenç de Castellet lamenta que s'hagi tancat un pacte per formar Govern entre les formacions CiU i PSC, sense tenir en compte la proposta republicana de sumar també els seus tres regidors i fer un quatripartit (CDC, UDC, PSC, ERC), les principals actuacions de qual haurien de ser prioritzar la lluita contra la crisi i disminuir l'atur, així com portar a terme grans acords durant la legislatura.

D'altra banda, ERC nega els rumors que corren per Sant Vicenç que apunten que els republicans, per pactar, demanaven a CiU tenir l'alcaldia i un sou per a Jaume Masats, quan és totalment fals. D'entrada, ERC només s'ha reunit una vegada amb CiU i PSC, i en cap de les trobades es van posar sobre la taula condicions per pactar i, segon, Masats, per estar en situació d'atur, fa mesos que no cobra res de l'Ajuntament santvicentí ni ho farà fins a finals del 2012.

Igualment, ERC espera que l'acord entre CiU i PSC –amb un regidor menys que el Govern sortint- no comporti cap augment en la partida actual de despesa dels càrrecs polítics, més aviat el contrari.

ERC desitja molts encerts al nou Govern sociovergent, i que sigui estable i fort. "L'oposició que farem també serà així, forta, que no vol dir que posarem pals a les rodes, sinó que estarem al cas del què passa al poble i al seu Ajuntament i que vetllarem i treballarem pel seu bon funcionament i progrés".  

ERC es posa a disposició del nou Govern i de tota la població per treballar pel futur de Sant Vicenç.