Com donar a conèixer la pròpia PIME, en una conferència

Aquest dimarts a les 18:00 al CETIM

Redacció
06 de juny del 2011

El proper dimarts dia 7 de juny, de 18h a 21h, tindrà lloc al CETIM – Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa la conferència "Comunicació per a pimes" organitzada per Solé & Hernández, Consultors de comunicació. La ponència és d'accés lliure i gratuït per tots els interessats i té per objectiu dotar als assistents d'idees pràctiques per donar a conèixer una empresa.

El contingut de la conferència que oferirà el professor Francesc Hernández avarca 6 mòduls: una introducció a la comunicació corporativa de les PIMES; la permanent existència de la comunicació; la identitat i la imatge com a dos conceptes fonamentals; el logotip, el símbol i la marca; el manual d'identitat visual i  una aproximació a les principals accions tàctiques.

Entre els procediments tàctics que s'explicaran destaca la base de dades com a primer pas de la comunicació, els materials gràfics imprescindibles, les presentacions digitals gratuïtes com el slideshare i issuu, les campanyes de street marketing i exteriors, el mailing tradicional, el e-mail màrqueting, els butlletins digitals, el SMS màrqueting, els mètodes de distribució de material publicitari i promocional, l'organització d'esdeveniments, la introducció a les xarxes socials, com estar presents a internet (web, blog, SEO, AdWords...) i una breu aproximació als gabinets de premsa.

Tots els interessats a assistir al curs podran reservar la seva plaça trucant als telèfons següents: 93 872 94 29 - 93 877 52 29 o enviant un correu al email: [email protected] especificant el nom i els cognoms, el nom de l'empresa i un telèfon de contacte.