Ramon Payàs, escollit coordinador de Reagrupament de la Catalunya central

per Redacció, 6 de juny de 2011 a les 00:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dissabte 4 de juny, a Vic, s'ha escollit el primer coordinador de la Catalunya central de Reagrupament Independentista. La votació produí una unanimitat dels membres assistents els quals representaven les comarques d'Osona, Berguedà, Alta Segarra, Solsonès i Bages. D'aquesta manera s'ha enfortit l'estructura de l'organització i es podrà fer un treball més integrat i amb una interlocució més directa.


Ramon Payàs es va presentar com "un treballador nat per la causa que ens ha de moure a tots els catalans, la independència de Catalunya". Es va posar a disposició de tots els socis a fi de treballar "amb tenacitat pels nostres objectius". En la seva locució va afegir que calia la màxima "cooperació entre les distintes comarques i fer de la nostra associació un veritable punt de trobada" de tots els independentistes.

Per altra banda es van debatre les esmenes presentades per distints membres de la Catalunya central a la ponència política cara a l'Assemblea Nacional del 19 de juny. Les que comptaren amb un major suport feien referència a superar totalment el llenguatge i objectius autonomistes, superar les marques dels partits a fi de treballar per la unitat, lluitar per una nova llei electoral força participada per la gent i que aquesta llei contempli un major equilibri entre població i territori.

 

Arxivat a:
Política, rcat
Participació