Sant Vicenç acull la 9a Trobada d'intercanvi de plaques de cava

La trobada organitzada per Ceps i Manduca va tenir lloc el passat 15 de maig

Redacció
30 de maig del 2011
Vista general de la trobada d'intercanvi de plaques de cava.
Vista general de la trobada d'intercanvi de plaques de cava. | CiM

Vista general de la trobada d'intercanvi de plaques de cava. Foto: CiM

El passat 15 de maig , l'Associació cultural i gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet, va celebrar la 9a. trobada d'intercanvi de plaques de cava amb un èxit rotund.

Com cada any és va editar una placa de col·leccionisme d'edició limitada am una imatge relacionada amb la nostra població i en aquesta ocasió va ser la Masia de "La Serra". Es varen embotellar 460 ampolles i gairebé es varen esgotar totes. Tot i així, si algú la vol, encara en queden algunes.

Es va començar a les 9 del matí amb un esmorzar popular, on es varen servir 150 botifarres. Durant tota la jornada, cada mitja hora es varen fer unes rifes d'ampolles cedides per les caves Artium , i a les 12 amb la presència de les autoritats locals, es va oficialitzar la nova placa Artium-La Serra, amb un brindis. L'organització fa una valoració molt positiva de la trobada, on durant tot el matí varen passar unes 600 persones. Si algú ens vol trobar per comprar l'ampolla o la copa gravada estarem el dissabte dia 4 de Juny a la Fira del Vapor.