Camprubí anunciarà a primers de setmana si segueix a l'ajuntament

El PSC farà la valoració dels resultats de Manresa dilluns o dimarts en roda de premsa. L'actual alcalde anunciarà si segueix de regidor la propera legislatura

Redacció
27 de maig del 2011
Irujo, Camprubí i Canongia a la seu del PSC.
Irujo, Camprubí i Canongia a la seu del PSC. | Aida Pla Genobart
Irujo, Camprubí i Canongia a la seu del PSC la nit electoral. Foto: Aida Pla Genobart

Els resultats del PSC en les passades eleccions municipals a Manresa, en que s'ha quedat amb la meitat de regidors que tenia -4 per 8- i ha sumat 3.339 vots –els seus pitjors resultats- podrien fer decidir l'encara alcalde de la població Josep Camprubí a no ocupar la plaça de regidor que li tocaria la propera legislatura i deixar l'ajuntament després de més de 5 anys com a alcalde de la ciutat.

En les entrevistes prèvies a les eleccions el propi Josep Camprubí assumia que la seva decisió de continuar a l'ajuntament dependria dels resultats obtinguts pel PSC a Manresa, de manera que en vista a l'important daltabaix sofert, tot podria apuntar a que l'actual alcalde renunciarà a la seva acta de regidor en favor dels següents de la llista socialista.

En tot cas no serà fins quan el PSC Manresa faci la valoració dels resultats d'aquests comicis, a primers de la propera setmana, que s'anunciï la decisió que prendrà Josep Camprubí.