ICV-EUiA diu que treballarà pels seus electors tot i no tenir representació

Valoren que hi ha hagut una sèrie de fugides, significatives i creuades, d'electors cap a l'abstenció, el vot en blanc i un mínim de quatre opcions

Redacció
25 de maig del 2011
Xavier Rubio durant la presentació de la campanya d'ICV-EUiA.
Xavier Rubio durant la presentació de la campanya d'ICV-EUiA. | ICV

Xavier Rubio durant la presentació de la campanya d'ICV-EUiA. Foto: ICV

La candidatura i coalició d'ICV-EUiA de Manresa, va començar, dimarts vespre, a debatre i proposar actuacions, davant l'extraordinari mal resultat electoral de diumenge 22 de maig. Es va començar a interpretar el resultat electoral, constatant que ICV-EUiA pot haver patit una sèrie de fugides, significatives i creuades, d'electors cap l'abstenció, vot en blanc i un mínim de quatre opcions.

En perspectiva ja de present i de futur immediats, es va prendre el compromís de representar les 1.157 persones que el 22-M van votar ICV i EuiA; de fer-ho, col·lectivament, Xavier Rubio i la candidatura, per poder tenir major força i intensitat. L'objectiu és estar presents en el treball amb la ciutadania, tant pels que més ho necessiten en aquest moment, com en aquelles temàtiques ( sanitat, educació, polítiques socials) que estan perillant davant l'onada ja generalitzada de les polítiques d'ajust de tots els governs, ara tots en mans de CiU.

ICV-EUiA serà autònoma en la seva activitat i, quan calgui, recercarà els acords amb opcions representades a l'Ajuntament a partir de l'11 de juny. Així la voluntat és ser presents en el debat públic i polític i poder influir, també, en l'àmbit institucional.

Durant les properes setmanes, tant ICV com EUiA i, conjuntament com a coalició, articularan les seves noves maneres de treballar políticament, així com les decisions de responsabilitats en aquesta nova etapa.