Ràdio Súria oferirà programes especials durant la campanya

Redacció
06 de maig del 2011

Ràdio Súria oferirà espais especials durant la campanya electoral i les eleccions municipals, amb una sèrie d'entrevistes en profunditat amb tots els caps de llista, un debat públic que tindrà lloc el dimecres, 18 de maig, i una programació especial de catorze hores que s'emetrà el diumenge, 22 de maig, dia de les eleccions.

Les entrevistes amb els caps de llista, gravades prèviament, tindran una durada d'una hora i es podran escoltar a partir de les 21.00 h., d'acord amb el següent calendari:

  • Divendres, 6 de maig: Roberto Soto (PP).
  • Dilluns, 9 de maig: Josep Maria Canudas (CiU).
  • Dimarts, 10 de maig: Àngel López (ERC).
  • Dijous, 12 de maig: Juan José González (GPSB).
  • Divendres, 13 de maig: Miquel Caelles (AIS).
  • Dilluns, 16 de maig: Santi Filló (GIIS).
  • Dimarts, 17 de maig: Antoni Julián (PSC).

El debat electoral del 18 de maig, organitzat per Ràdio Súria i retransmès en directe per l'emissora, començarà a les 21.30 h. al teatre del Foment Cultural, amb la presència de tots els caps de llista. L'assistència a l'acte serà lliure, fins a cobrir la capacitat del recinte.

Pel que fa al dia de les votacions, 22 de maig, la programació especial de Ràdio Súria es perllongarà des de les 9.00 h., hora d'obertura dels col—legis electorals, fins a les 23.00 h., amb l'anunci dels resultats definitius i les primeres valoracions dels representants polítics.

D'aquesta manera, Ràdio Súria farà arribar a tots els ciutadans i ciutadanes de la vila les propostes de les diferents candidatures, complint amb la seva vocació de servei públic com a emissora municipal després de la recent represa de les seves emissions. Ràdio Súria es pot sintonitzar pel 107,8 de la FM.

Arxivat a