Els Tirallongues actuen a l'Hospitalet de Llobregat

Miquel Àngel Ramon
02 de maig del 2011
Els Tirallongues, carregant un 3d6 a l'Hospitalet.
Els Tirallongues, carregant un 3d6 a l'Hospitalet. | Miquel Àngel Ramos

Els Tirallongues, carregant un 3d6 a l'Hospitalet. Foto: Miquel Àngel Ramos

Aquest passat 1 de maig, la colla castellera de Manresa s'ha traslladat a l'Hospitalet de Llobregat per actuar juntament amb els Minyons de Terrassa i la colla amfitriona, la Jove de l'Hospitalet. Els del Bages, tot i que mermats per falta d'efectius, per la festivitat de la jornada, ha realitzat una bona actuació.

En una plaça de l'ajuntament plena de gent, els manresans han descarregat en primera ronda una parada torre de sis, en segona ronda han descarregat un bonic tres de sis amb agulla, i en tercera ronda, han descarregat un solvent tres de sis. En la ronda de pilars, s'ha pogut descarregar el segon pilar de cinc de la temporada.

Per la seva banda, la colla amfitriona ha descarregat un quatre de sis amb agulla, ha provat en segona ronda per dues vegades el quatre de set, que ha quedat finalment com un intent desmuntat, i en tercera ronda han descarregat un tremolós cinc de sis. En la ronda de pilars, a l'igual que els manresans, han descarregat el pilar de cinc. Finalment, els Minyons de Terrassa, han demostrat el seu nivell tot descarregant una torre de set, un quatre de vuit i un quatre de set amb agulla. Ja per acabar, els malves han descarregat un espectacular vano de cinc.