Debats electorals sobre economia i cultura, dimecres i dijous

La Cambra i l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural del Catalunya a través dels socis de l'entitat a la capital del Bages organitzen els debats amb la presència dels 10 representants dels partits polítics de Manresa

Redacció
26 d'abril del 2011

El primer debat electoral amb els deu candidats a l'alcaldia de Manresa es farà demà dimecres, 27 d'abril, a la Cambra de Comerç. Serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda i comptarà amb la participació de tots els caps de llista pels diferents partits: Josep Camprubí (PSC), Valentí Junyent (CiU), Pere Culell (ERC), Xavier Javaloyes (PP), Xavier Rubio (ICV), Adam Majó (CUP), Albert Pericas (PxC), Joan Soler (Manresans), Joan Porras (Movem) i Robert Ara (SI). El debat, que estarà moderat pel periodista i director adjunt de Regió7 Xavier Domènech, se centrarà en els aspectes econòmics dels diferents programes electorals i en les propostes dels partits en matèria de promoció econòmica.

I dijous, Cultura
L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) –a través del socis de l'entitat a Manresa- organitza a la capital del Bages un debat amb els representants dels partits polítics per conèixer de més a prop les iniciatives que les diverses formacions proposaran en l'àmbit de la cultura per a la propera legislatura.  Serà aquest proper dijous a les 7 de la tarda a l'Auditori de la Fundació Caixa Manresa, i comptarà amb la presència dels 10 representants dels partits polítics que concorreran a les eleccions municipals a Manresa.

Aquesta és una iniciativa que tradicionalment l'APGCC organitzava a la ciutat de Barcelona, i aquesta vegada ha volgut fer un pas més i fer partícips d'aquesta iniciativa socis i ciutadans d'arreu de Catalunya, de manera que el debat, s'organitzarà a 18 municipis de Catalunya simultàniament.  Són: Badalona,  Barcelona, Banyoles, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Mataró, Manresa, Olot, Palamós, Reus, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Tarragona, Terrassa i Vilafranca del Penedès.

El debat de Manresa, moderat pel periodista Joan Piqué, tindrà una primera part en què els representants dels partits respondran 3 preguntes sobre el projecte de cultural que presenten, el model de gestió i sobre els processos de parcicipació. Després hi haurà un torn de debat i un altre de respostes a pregundes del públic. L'organització d'aquest debat ha estat possible gràcies a la participació i col·laboració dels agents culturals de Manresa.