Súria prepara el 3r programa de suport a les famílies amb petita infància

Redacció
19 d'abril del 2011

L'Ajuntament de Súria ha organitzat la tercera edició del Programa de Suport a les famílies amb petita infància, que entre els dies 2 i 11 de maig oferirà diferents xerrades i tallers de massatge infantil per a les famílies i activitats formatives per als docents. Tots els actes previstos són gratuïts, però caldrà fer la inscripció prèvia als tallers familiars abans del proper 27 d'abril.

Aquesta tercera edició ofereix un programa més ampli que en els anys anteriors, amb l'objectiu d'oferir eines pràctiques per millorar el benestar dels infants i les relacions intergeneracionals. Les activitats s'adrecen a famílies amb infants de 0 a 5 anys, i a docents d'aquesta etapa educativa.

Els tallers familiars estaran centrats en el massatge infantil com a instrument per enfortir els vincles afectius entre pares, mares i els seus fills i filles. Les inscripcions per a aquests tallers familiars s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila.

Les xerrades seran a càrrec d'experts del programa "Créixer amb tu", impulsat per la Generalitat.

Totes les activitats previstes tenen caràcter gratuït. Les inscripcions als tallers familiars s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila.

El programa d'aquesta tercera edició és el següent:
Dilluns, 2 de maig

  • 17.15 h. Xerrada: "Interacció i comunicació en els tres primers anys de vida dels nostres fills i filles". Acte obert a tothom. Durada aproximada: dues hores. Lloc: Petit Auditori de l'Escola de Música.

Dimecres, 4 de maig

  • 17.00 h. Taller: Massatge infantil (0-1 any). Cal fer la inscripció prèvia abans del 26 d'abril. Durada aproximada: dues hores. Material per portar: oli o cremes per a infants, dues tovalloles per nadó, i roba còmoda i mitjons per desplaçar-se. Lloc: Escola bressol Petit Estel.

Dijous, 5 de maig

  • 17.00 h. Taller: El ioga dels animals per a infants de 2-5 anys. Massatge infantil a través del joc. Cal fer la inscripció prèvia abans del 26 d'abril. Durada aproximada: dues hores. Material per portar: oli o cremes per a infants, dues tovalloles per nadó, i roba còmoda i mitjons per desplaçar-se. Lloc: Escola bressol Petit Estel.

Divendres, 6 de maig

  • 17.00 h. Taller: Massatge infantil (0-1 any). Cal fer la inscripció prèvia abans del 26 d'abril. Material per portar: oli o cremes per a infants, dues tovalloles per nadó, i roba còmoda i mitjons per desplaçar-se. Durada aproximada: dues hores. Lloc: Escola bressol Petit Estel.

Dilluns, 9 de maig

  • 18.00 h. Taller: Relaxació i visualització. Activitat destinada al professorat d'educació infantil. Durada aproximada: dues hores. Lloc: Escola bressol Petit Estel.

Dimarts, 10 de maig

  • 17.15 h. Xerrada: ‘La importància del joc'. Acte obert a tothom. Durada aproximada: dues hores. Lloc: Petit Auditori de l'Escola de Música.

Dimecres, 11 de maig

  • 18.00 h. Taller: Risoteràpia. Activitat destinada al professorat d'educació infantil. Durada aproximada: dues hores. Lloc: Escola bressol Petit Estel.

L'organització del Programa de Suport a les famílies amb petita infància és a càrrec de les àrees de Serveis Socials i Educació de l'Ajuntament de Súria, amb la col—laboració de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el centre Vitalpsic.

Arxivat a