Dionís Guiteras encapçalarà la llista d'Aramoià

Redacció
19 d'abril del 2011
Dionís Guiteras encapçalarà la llista Aramoià.
Dionís Guiteras encapçalarà la llista Aramoià. | AraMoià

Dionís Guiteras encapçalarà la llista Aramoià. Foto: AraMoià

La candidatura Aramoià ha fet pública la llista de candidats amb que concorrerà a les properes eleccions a la capital del Moianès. "Austeritat, treball, rigor, respecte, participació i una millor gestió dels recursos" seran claus en aquesta nova etapa segons el comunicat de la formació

Encapçalarà la llista Dionís Guiteras i Rubio de 41 anys, empresari. Secretari de la secció local d'Esquerra i secretari de la Sectorial d'Agricultura d'Esquerra. Impulsor de vàries organitzacions relacionades amb l'agricultura ecològica. Per aquest motiu és assessor, en temes agraris i desenvolupament rural, als grups parlamentaris d'Esquerra al Parlament Català, les Corts espanyoles i al Parlament Europeu. President de l'Emec (Endavant Moianès Endavant la Comarca) i membre del consell assessor de l'IRTA.

L'acompanyen a la llista:
2. Albert Clusella i Vilaseca, 30, arquitecte i empresari. Ha treballat d'arquitecte municipal
3. Glòria Mascaró i Crusat, 46, metgessa i coordinadora de l'àrea bàsica de Moià i Castellterçol
4. Joan Capdevila i Clarà, 62, empresari del sector de la fusta
5. Montse Ferrer i Crusellas, 33, llicenciada en dret.
6. Maurici Santaeugènia i Valdés, 50, director de banc
7. Manel Vicente i Solà, 35, dissenyador gràfic, empresari i constructor
8. Mireia Cañas i Soler, 27, llicenciada en Ciències Polítiques
9. Anna Roca i Querol, 30, educadora social
10. Marc Pardo i Picanyol, 39, tapisser
11. Xavier Purtí i Cirera, 48, empresari tèxtil
12. Montserrat Galofré i Esteve, 29, llicenciada en Traducció i Interpretació
13. Mercè Bigorra i Estevadeordal, 57, llicenciada en Filosofia i Lletres i professora d'institut

Als 13 membres de la llista els acompanyaran com a suplents: Ramon Forcada i Fernandez, Fortià Casas i Antúnez, Clara Carbonell i Morago, Xavier Sala i Mas, Anna Santiago i Calvo, Rosa Muñoz i Massegosa,    Jordi Guinart i Dilmer.

Quant a funcionament, l'organigrama compta amb una regidoria de coordinació general que és la que executa les directrius donades pels responsables de les tres grans àrees de funcionament: Territori, Atenció a les Persones i Economia. Els responsables d'aquestes grans àrees estaran assessorats per professionals que formaran part d'un Consell d'Administració. Val a dir que aquests assessors prenen el compromís de participar en aquests consells durant tota la legislatura i sense cap remuneració econòmica. Són gent del poble i compromesos amb el seu futur.

Una altre de les novetats, és el traspàs de la Promoció Econòmica a Territori, d'aquesta manera Economia se centrarà en la gestió de la hisenda municipal. També es pretén comptar amb la opinió de totes les entitats i col·lectius de Moià, que formaran part, si així ho desitgen, d'un consell d'entitats per tal de prendre entre tots, les decisions més encertades.

Arxivat a