Èxit de la desfilada solidària de pentinats de Castellbell

Els actes en benefici de la lluita contra el càncer han deixat petita la sala Joan Capri

Pere Sánchez
17 d'abril del 2011
El públic ha omplert la sala Joan Capri.
El públic ha omplert la sala Joan Capri. | Pere Sánchez

El públic ha omplert la sala Joan Capri. Foto: Pere Sánchez

L'any passat ja va ser un èxit i enguany l'han volgut repetir aquest mateix diumenge de Rams, així que la desfilada solidària de pentinats per la lluita contra el càncer ha deixat petita la sala Joan Capri del Casino Borràs perquè els assistents poguessin veure els veïns del poble fent de model amb seus pentinats per un sol dia i per una causa molt noble.

Els actes, de fet, havien començat al matí a la pista esportiva municipal de Castellbell i el Vilar, on els més petits de la casa han gaudit d'una sèrie de jocs infantils de tota la vida. No es tractava de un Zitzi park amb globus inflables, eren aquells jocs de sempre de quan no hi havien ni Internet ni consoles i que es jugaven al pati de l'escola.

A la tarda tocava la desfilada, que en l'edició d'enguany ha estat força més diferent que l'any passat  i s'ha volgut entrar a donar un missatge al públic de com s'ha d'enfrontar davant d'un fet com aquesta malaltia.

Com que enguany hi han col·laborat diferents establiments del poble hi ha hagut un sorteig de materials i finalment la col·laboració d'un grup de dones que fan sevillanes i que porten un any assajant, i que s'havien estrenat amb motiu dels actes de la marató de TV3 a Castellbell.

Al final del acte hi ha hagut un berenar-sopar per a la sala del costat.