Món Sant Benet presenta els «Mercats de primavera»

Es tracta d'una activitat per promoure la gastronomia i els productes de proximitat durant els caps de setmana de primavera

Redacció
09 d'abril del 2011
Parades de productes de proximitat a Món Sant Benet.
Parades de productes de proximitat a Món Sant Benet. | Pauta

Parades de productes de proximitat a Món Sant Benet. Foto: Pauta

El proper cap de setmana (16 i 17 d'abril) s'obriran els "Mercats de primavera", una nova iniciativa de Món Sant Benet per promoure la gastronomia, el patrimoni alimentari i els productes de qualitat. Els "Mercats de Primavera" tindran lloc cada cap de setmana, del 16 d'abril al 22 de maig, a Món Sant Benet.
 
Aquest migdia de divendres s'ha fet la roda de premsa de presentació de la iniciativa. Hi han participat Carles Ribas, coordinador de Món Sant Benet; Elena Planas, coordinadora dels Mercats de primavera; Pep Casas, responsable de restauració de Món Sant Benet; i representants dels artesans i productors que participen en el projecte, com ara Teresa Graupera, de Casa Graupera.
 
Amb "Mercats de Primavera", Món Sant Benet vol fomentar i promoure el patrimoni alimentari i els productes de proximitat. Per als diversos caps de setmana dels Mercats s'han determinat tres eixos temàtics (la xocolata i els dolços de Pasqua; la mel i les flors; i l'Hort i la terra) i s'han organitzat un munt d'activitats al seu entorn (Vegeu dossier amb informació detallada). A banda de les parades de productes artesans a la plaça de Món Sant Benet, hi haurà tallers i activitats relacionades amb la gastronomia, que es podran gaudir en família, així com animació i un munt d'activitats.