Tot a punt per l'IronKoala del Catllaràs

El Koala's Team n'organitza la II edició en distància de mig Ironman

Redacció
01 d'abril del 2011
576_1301648028IRONKOALA_LOGO_PIT
576_1301648028IRONKOALA_LOGO_PIT



Dissabte l'embassament de la Baells i la població de la Nou de Berguedà seran la seu de l'Ironkoala del Catllaràs, el triatló de resistència que el aventurers manresans del Koala's Team organitzen per segon any consecutiu.

La prova començarà amb la sortida del sol, a les 7.35 hores des del pont de l'embassament de la Baells i és gratuïta. Per participar-hi tan sols cal inscriure's a la pàgina web www.koalasteam.com. Les modalitats seran les clàssiques de natació, bicicleta i cursa a peu. És una trobada no competitiva i pensada per a fer en grup, per la qual cosa els recorreguts no estaran senyalitzats tot i que estan disponibles les coordenades de GPS.

El sector de natació es farà a l'embassament amb un trajecte de 1.900 metres i es recomana portar neoprè ja que l'aigua està per sota de 8ºC. Per la seguretat de tots els participants hi haurà kayacs que faran assistència durant tot el recorregut. El sector ciclista serà íntegrament per asfalt amb un itinerari de 101 kilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu que sortirà des del pont de l'embassament i acabarà a la Nou de Berguedà. La volta puja a la Nou i seguirà cap a  Sant Corneli per a coronar el port del Pradell. Caldrà pujar a Sant Julià de Cerdanyola i seguir fins a la Pobla de Lillet per acabar a la Nou altra vegada després de passar per Sant Jaume de Frontanyà, Borredà i Vilada.

El tram a peu tindrà inici i sortida a la Nou de Berguedà i consistirà en una caminada de 25 kilòmetres amb 2.200 metres de desnivell positiu. El pujarà el Sobrepuny i els principals cims del Catllaràs.

La trobada compta amb la col·laboració d'entitats que fomenten l'esport de muntanya com Plats preparats el Pererol, la botiga de dietètica Natursport, els Kayacs Riumar i l'esponsorització d'Stadion Trail, la botiga del triatleta i el corredor de muntanya de Manresa, a més de tenir el suport dels ajuntaments de la zona del Catllaràs.

Més informació a www.koalasteam.com.