Ràdio Súria torna a emetre i oferirà en directe el ple municipal de dijous

Redacció
31 de març del 2011

El ple municipal d'avui, dijous, serà retransmès en directe per Ràdio Súria, gràcies a la represa de les seves emissions pel 107,8 de la freqüència modulada. Un dels punts de l'ordre del dia serà la ratificació de Joan Vendrell com a nou director, nomenament que ja ha estat comunicat a la junta d'administració de l'emissora municipal.

Després d'uns mesos de silenci, Ràdio Súria ha reprès les seves emissions gràcies a la iniciativa d'un grup de persones que majoritàriament ja havien format part de l'equip de l'emissora. El nou director havia exercit aquest mateix càrrec durant una de les fases de major activitat.

Des del passat cap de setmana, Ràdio Súria emet música i falques promocionals de l'emissora, però l'objectiu és consolidar una programació estable que oportunament serà anunciada. L'estudi de l'emissora es manté al primer pis de l'Escola Municipal de Música, dins de l'edifici de l'actual centre de salut.

L'Ajuntament de Súria es congratula per la represa de les emissions de Ràdio Súria, un mitjà de comunicació estimat per molts suriencs i surienques. Durant els anys vuitanta i noranta, l'emissora va aconseguir aglutinar vàries generacions de joves radiofonistes suriencs, amb programes de qualitat i impacte popular que encara avui són recordats.

Arxivat a