Fundació Ampans i Fundació Abadia de Montserrat, 2025 col·laboraran

El patronat de la Fundació AMPANS és rebut pel Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler

Redacció
30 de març del 2011
Membres de les dues fundacions després de la signatura.
Membres de les dues fundacions després de la signatura. | Ampans

Membres de les dues fundacions després de la signatura. Foto: Ampans

El Patronat de la Fundació AMPANS es va reunir aquest dilluns al Monestir de Montserrat, on va ser rebut pel Pare Abat, Josep Maria Soler. En el marc de la reunió, la Fundació AMPANS i la Fundació Abadia de Montserrat, 2025, van signar un conveni marc de col·laboració. El conveni preveu l'exploració de noves formes de col·laboració en termes de: cooperació en la realització de programes que impliquin aspectes relacionats amb l'educació dels infants i joves i que promoguin valors humanistes, cooperació en publicacions, i intercanvi d'informació i assessorament mutu en la planificació, l'organització i l'execució d'estudis i recerques en temes d'interès comú, entre d'altres.

El conveni també preveu la creació d'una comissió mixta, per explorar projectes de col·laboració entre les dues institucions.

Després de la firma del conveni marc per part del president d'AMPANS, Domènec Casasayas, i del director de la Fundació Abadia de Montserrat, 2025, Carles Riba, el Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va ser convidat a entrar a formar part de la campanya dels Amics d'AMPANS, i va signar l'adhesió, com ho han fet altres personalitats rellevants del nostre país. El Pare Abat també va acceptar la invitació de visitar els serveis d'AMPANS properament.