El viver d'empreses d'economia social participa en el Projecte d'Innovació Cooperativa

El Projecte d'Innovació Cooperativa es presentarà dijous que ve, 31 de març, a les 6 de la tarda, al Viver d'Empreses d'Economia Social

Redacció
28 de març del 2011

El pròxim dijous 31 de març, a les 6 de la tarda, al Viver d'Empreses d'Economia Social, es presentarà el Projecte d'Innovació Cooperativa que pretén donar suport a l'emprenedoria social del territori.

L'acte de presentació del Projecte Innovació Cooperativa serà introduït per Xavier Rubio, regidor d'Ocupació, Formació i Economia Social, i comptarà amb la participació d'Ara-Coop i Sinergia Social.

Aquesta presentació està adreçada als emprenedors i emprenedores que tinguin una idea de negoci i vulguin constituir una nova empresa cooperativa o societat laboral.

L'actuació "Suport a la nova activitat empresarial" serà el centre d'atenció d'aquesta presentació, i que té com a objectiu fomentar la creació d'empreses innovadores i de qualitat, a través de l'acompanyament integral de projectes emprenedors que puguin esdevenir realitats empresarials d'economia cooperativa.

El Projecte Innovació Cooperativa està subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) pel programa de projectes innovadors, que esta cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Aquesta actuació està en la línia de col·laboració engegada amb el conveni entre l'Ajuntament de Manresa i Ara-Coop, per donar l'impuls de l'economia social i cooperativa a la ciutat.