Qui diu que la unitat de l'independentisme no és possible?

Unitat x Castellnou aplega persones "compromeses amb una corrent ideològica i uns valors d'esquerres, independentistes, ecologistes i republicans". Es un equip de persones vinculades a ERC, SI, Reagrupament, La CUP i ICV

Redacció
21 de març del 2011
Imatge de la nova formació de Castellnou de Bages.
Imatge de la nova formació de Castellnou de Bages. | UxC

Imatge de la nova formació de Castellnou de Bages. Foto: UxC

Qui no creu en la possibilitat d'aplegar les formacions independentistes en una sola llista? Això deu ser perquè no coneix l'exemple d'Unitat x Castellnou, la nova formació que es presentarà a Castellnou de Bages i que competirà per l'alcaldia del municipi contra PSC i CiU.

Unitat x Castellnou es un equip de persones vinculades a ERC, SI, Reagrupament, la CUP i ICV. Unitat x Castellnou es un nou grup polític que irromp en les properes eleccions municipals de Castellnou de Bages.
 
El comunicat emès enuncia que "el nou partir és resultat de la lògica. És resultat de la lògica per varis motius, perquè el panorama polític actual demana a les esquerres amb consciencia de país un compromís més ferm quan el que hi ha en joc es d'Independència de Catalunya i quan manifestament se'ns nega . El poble demana aquesta unitat, ho ha demostrat, recordem el bon resultat del referèndum per la independència,  més d'un 25% de veïns van anar a votar. I la manifestació del passat 10 de juliol".