Inauguren la senyalització de l'itinerari a Sant Pere de Vallhonesta

Unes seixanta persones fan la caminada de 7 km per estrenar la senyalització

Redacció
21 de març del 2011
Unes 60 persones van estrenar la nova senyalització amb una caminada.
Unes 60 persones van estrenar la nova senyalització amb una caminada. | Catpress

Unes 60 persones van estrenar la nova senyalització amb una caminada. Foto: Catpress

La caminada organitzada a Sant Vicenç de Castellet per estrenar la nova senyalització de l'itinerari fins a Sant Pere de Vallhonesta va ser tot un èxit aquest diumenge al migdia. Una seixantena de persones van completar el recorregut de 7 quilòmetres per conèixer els plafons instal·lats per l'Ajuntament a través d'un acord signat amb la Diputació de Barcelona. El temps va acompanyar i els participants van poder gaudir d'unes vistes fantàstiques a la serralada del Prepirineu.

La senyalització instal·lada consta de quatre plafons informatius, un mapa cartogràfic i una vintena de cartells que senyalitzen el camí. La caminada va comptar amb la participació dels tècnics del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, ja que l'itinerari forma part del camí d'entrada a aquest espai natural. Des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament es valora molt positivament que els itineraris del municipi formin part del parc. La intenció és atraure a Sant Vicenç nous visitants de l'àrea metropolitana com ja va passar aquest cap de setmana.

A l'arribar a Vallhonesta el regidor de Medi Ambient, Jaume Masats, va explicar la intervenció feta i va donar les gràcies a tots els assistents. Tot seguit, els participants van esmorzar i van visitar l'ermita abans d'emprendre el camí de tornada fins al nucli de Sant Vicenç de Castellet. També es van servir pedres i lloses, unes galetes tradicionals del municipi.