La Kampana presentarà el seu «lipdub» dimecres que ve

La presentació tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda al Casal de joves La Kampana

Redacció
11 de març del 2011

El pròxim dimecres 16 de març es presentarà el lipdub de La Kampana. La presentació del vídeo musical, que té com a tema la cançó Geranis del grup manresà Sherpah, tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda al mateix Casal de joves La Kampana (plaça Icària, s/n).

El lipdub de La Kampana va ser enregistrat per l'alumnat de la Casa d'Oficis d'Imatge i So de l'Ajuntament de Manresa el passat mes de desembre. Per a la seva elaboració, es va comptar amb la participació d'una cinquantena de nois i noies que van respondre a la proposta de La Kampana de convertir-se en actors i actrius protagonistes de la gravació. Va ser el mateix jovent el que va dissenyar part de l'argument, i el que es va organitzar per sincronitzar els seus llavis, moviments, balls i gestos amb la cançó Geranis.

La cançó escollida és positiva, alegre i parla de valors com l'amistat, de la capacitat que tots i totes tenim d'escoltar-nos, del respecte i de la complicitat, tots ells valors i idees molt lligats a Casal de joves La Kampana. A l'hora d'escollir la cançó, el Casal va comptar amb l'assessorament de la Casa de la Música de Manresa. A banda, el grup Sherpah té vinculacions amb La Kampana ja que hi ha col·laborat en diferents ocasions.

Un cop presentat, el lipdub es podrà veure al Youtube, i s'hi podrà accedir a través de L'Apuntador digital (www.lapuntador.cat) i del butlletí municipal digital La Plaça.