Creu Roja ha ofert alternatives de lleure per la setmana blanca

Ludugurus, JNA i Casal-Ot atenen un centenar d'infants i joves durant la setmana blanca

Redacció
08 de març del 2011

La setmana passada, infants i joves de 3 a 20 anys van participar a les activitats de lleure que els projectes de l’àmbit d’infància i joves de Creu Roja Manresa van preparar.

Joves Nucli Antic (JNA), ludoteca Ludugurus i centre obert Casal-Ot són els tres projectes que durant tot l’any treballen amb infants i joves en risc social de la nostra ciutat.

Així, els tres projectes han procurat que tinguin un espai alternatiu de lleure ple d’activitats pensades segons l’edat i les característiques concretes de cada un dels projectes.

Casal-Ot, en concret, ha ampliat el seu horari d’atenció directe amb els infants, donant servei d’esmorzar a tots ells i dinars a aquells que ja tenen beca de menjador a l’escola (pactat amb serveis socials de l’ajuntament de Manresa). S’han fet tallers, jocs, visita al Parc de Bombers, xerrada d’alimentació sana i excursió.

Joves Nucli Antic ha realitzat diferents activitats per a infants i joves de 8 a 20 anys, sent diferents aquestes segons la franja d’edat. S’han realitzat sortides al Congost, al parc de Puigterrà, tornejos de futbol i s’ha fet un taller per fer les disfresses de carnestoltes.

La Ludoteca Ludugurus ha realitzat diferents tallers i excursions dirigits als infants de 6 a 14 anys. Els nens/es han confeccionat la disfressa per sortir a la rua del carnaval infantil de Manresa, així mateix s’han realitzat excursions al Parc del Castell i al Congost. Tot això en horari de mati.