JCI Manresa organitza el segon Networking Dinner amb Xavier Verdaguer

La trobada inclourà també un curs per a emprenedors i una trobada instantània d'empreses. La JCI Manresa també inicia els Français Rendez-vous de 2011

Redacció
28 de febrer del 2011
Xavier Verdaguer.
Xavier Verdaguer. | Particular
Xavier Verdaguer. Foto: Particular

El proper dimecres 2 de març tindrà lloc a Manresa el segon Networking Dinner amb l'empresari de roba intel·ligent, Xavier Verdaguer, al restaurant La Cuina (carrer Alfons XII, 18), organitzat per la Jove Cambra Internacional de Manresa. Aquest acte començarà a les 8 del vespre amb un seminari sobre emprenedoria. A continuació, es portarà a terme una trobada instantània d'empreses en la qual serà imprescindible portar un mínim de 25 targetes de visita. Finalment, hi haurà el sopar-tertúlia amb l'emprenedor Xavier Verdaguer, soci fundador i CEO de les empreses TMTFactory, IntegraTV i Innovalley Inc.

El preu del curs, la Trobada Instantània d'Empreses i el Sopar-Tertúlia és de 28 euros pels membres de Jove Cambra i de 32 euros pels no membres. Per inscriure's, cal omplir un formulari que s'ha de descarregar de la web www.jcimanresa.org i enviar-lo per correu electrònic a [email protected] i fer el pagament al compte corrent 2100-0017-55-0200794303 (indicant nom i cognoms). Les places són limitades i el període d'inscripció s'acaba el dia 28 de febrer.

JCI Manresa inicia els Français Rendez-vous de 2011
Jove Cambra Internacional de Manresa inicia el 2011 amb sessions de Français Rendez-vous. Aquesta iniciativa pretén que persones que no es coneixen entre si intercanviïn opinionssobre un tema específic. L'únic requisit és que aquest intercanvi verbal es produeixi fent ús de la llengua francesa. L'objectiu de la iniciativa, anomenada Français Rendez-vos , és que els assistents millorin el nivellde francés d'una manera lúdica, divertidai pràctica. Aquest dijous dia 3 de març de les 21 a les 22h a la Peixera de Manresa. Els Français Rendez-vos són oberts a tothom que tingui ganes de parlar, no importa el nivell de Francès. És una activitat gratuïta. El tema escollit per aquesta primera sessió és "Els Mediums parlen: realment ens podem comunicar amb les persones mortes?". En cada sessió els assistents poden expressar la seva opinió i fer un debat sobre el tema. Aquestes sessions seran fixes cada dijous de 21 a 22 h al Bar la Peixera de Manresa(C. de la Codinella) Per més informació: Lourdes Magán [email protected] .