Paula Raul, doble campiona estatal cadet

Va aconseguir medalla d'or en llargada i 60 metres tanques als Campionats d'Espanya celebrats a Oviedo

Redacció
28 de febrer del 2011

L'Avinent Manresa en la figura de la manresana Paula Raul es va fer sentir i molt aquest cap de setmana a Oviedo, en el transcurs dels Campionats d'Espanya cadets en pista coberta disputats en la capital asturiana.

I es va fer sentir gràcies a la seva brillantíssima actuació, a l'aconseguir dues medalles de or i un rècord de Catalunya. Raul es va proclamar Campiona d'Espanya per partida doble, al guanyar les final de llargada i de 60 metres tanques.

En llargada, l'atleta manresana va dominar la final de dissabte amb uns esplèndids 5,70 metres fet en el seu segon intent que alhora representaven nou rècord de catalunya, i nova millor marca absoluta de l'entitat manresana.

I no contenta amb aquest or, diumenge va tornar a brindar una excel·lent actuació en la final dels 60 metres tanques imposant la seva autoritat, guanyant amb 8"96 (mmp i rècord de l'entitat).

Tres posicions de finalista a càrrec de la saltadora Mònica Clemente (4ta en perxa amb 2,91 metres); del manresà Guillem Ibáñez (4art en la final dels 300 metres amb 38"99 -mmp-); i del saltador Aleix Güell (7è en altura amb 1,66 metres).

Bones prestacions de Gerard Laymon (10è en perxa amb 2,91 metres); de Norman López (39"49 en les semifinals dels 300 metres llisos); de Núria Viidal (16ena en la final dels 3000 metres llisos); de Víctor Sabariego (7"69 en les eliminatòries dels 60 metres llisos) .

Mala sort va tenir la tanquista Emília del Hoyo en les semifinals dels 60 tanques, patint una caiguda que li va impedir el pas a la següent ronda.

Aquesta excel·lent actuació global duta a terme ha situat a l'Avinent Manresa en una destacadíssima 5ena posició en l'apartat de clubs (entre 111 clubs classificats) en aquest estatal cadet indoor.