Presenten «Un fil de veu» a Navàs

Aquest divendres es va presentar el primer llibre de poemes de Rossend Sellarés

Redacció
26 de febrer del 2011
Un moment de la presentació del llibre de poemes.
Un moment de la presentació del llibre de poemes. | AjNVS

Rossend Sellarés, al mig, durant la presentació. Foto: AjNVS

El poeta navassenc, Rossend Sellarés, va presentar divendres a la sala d'actes de la Biblioteca el seu primer llibre, "Un fil de veu" amb un recull de seixanta-un poemes, que tracten a grans trets sobre la natura, les persones, la pàtria, i els sentiments.

Mn. Climent Forner, autor del pròleg del llibre, va comentar en la presentació que "el Sendo, ens explica el llibre de la seva vida amb un fil de veu", destacant el seu llenguatge comunicatiu, planer, la llibertat de les formes mètriques en que treballa, la musicalitat de la paraula, i la musicalitat del vers.

L'alcalde de Navàs, Josep Oliva, va introduir l'acte posant de relleu la necessitat de tenir veus com la del Sendo, amb sensibilitat, capacitat crítica, plenes de contingut per reivindicar les injustícies i fer-nos avançar cap a un món més just.

Acompanyat dels rapsodes Ramon Carreté, Josep Vilarmau, Assumpta Santacreu, Dolors Claret, i la guitarra clàssica de Martí Riera, van oferir un recital de poesia, amb la sala plena de gom a gom.

L'acte va acabar amb l'actuació del duet Mecànica Orgànica, de Ripoll, que va posar música al poema de Rossend Sellarés, "Si vols venir amb mi".

"Un fil de veu" ha estat editat per L'Albí, que enguany celebra el 25è aniversari de la seva fundació. La imatge de la coberta del llibre és de l'il·lustrador navassenc Valentí Gubianas.