Seguint el fil de Beth al Kursaal

La surienca va mostrar el seu "Segueix-me el fil" i va avançar nous temes de futur

David Garriga
19 de febrer del 2011
Beth a dalt de l'escenari del Kursaal.
Beth a dalt de l'escenari del Kursaal. | David Garriga

Beth a dalt de l'escenari del Kursaal. Foto: David Garriga

Amb la platea del Kursaal pràcticament plena, Beth va tornar al lloc on va cantar per primera vegada en públic farà ja 13 anys, com ella mateixa va explicar entre cançó i cançó. El concert d'aquest divendres va significar la presentació del seu CD "Segueix-me el fil" a casa, fet que li significava una especial emoció, i fins i tot "una mica de nervis".

El públic entusiasta de la cantant va poder gaudir, a banda dels temes del seu darrer CD editat, de nous temes ja llestos per a treballs futurs i va repassar també temes de l'àlbum "My own way home" en clara referència al seu retorn al Teatre manresà.

La surienca va recordar que ella sempre havia viscut el teatre des de platea i que feia goig veure el públic des de l'escenari. La van acompanyar Bikimel, "la millor veu de la zona", Damià Olivella, "el veus i no sembla tan bo", Gossos, "fa uns anys feia cua per a que em firmessin autògrafs" i Sira Bover a les teles.

En declaracions a Manresainfo.cat, Beth va comentar que havia "sentit els nervis de ser a casa", però que es trobava "molt contenta de la resposta del públic i de les col·laboracions". "Ja tinc ganes de repetir aquí, al Kursaal", va concloure.