Beth portarà divendres al Kursaal «Segueix-me el fil»

És el seu primer disc en català, que presentarà a la sala gran del Kursaal

Redacció
17 de febrer del 2011
Beth i Joan Morros durant la roda de premsa.
Beth i Joan Morros durant la roda de premsa. | MEES

Beth i Joan Morros durant la roda de premsa. Foto: MEES

Beth Rodergas presentarà divendres 2/4 de 10 del vespre a la sala gran del Kursaal Segueix-me el fil, el seu primer disc en català. Es tracta del tercer àlbum de la cantant bagenca conjunt de dotze cançons serenes i madures, amb un motiu temàtic que recorre els diversos temes: la Beth ens parla de cosir, de fer ganxet i de brodar.

Ella mateixa ha teixit sis de les cançons amb lletra i música, i per a les altres sis s'ha deixat acompanyar de grans autors com Marc Parrot, Jaume Pla (Mazoni), Ismael Inarejos (Mel), Litus o Valen Nieto (Raydibaum). Un nou començament per a una cantant que ja coneixíem en castellà i en anglès i que, per fi, s'estrena en la seva llengua materna.

Al concert del Kursaal, acompanyaran la Beth els músics Ricky Falkner al baix, David Soler i Pablo Garrido a les guitarres i Xavi Molero a la bateria. A més a més, hi haurà una colla d'amics que faran del concert una vetllada especial, entre ells els cantautors Damià Olivella i Bikimel, i Sira Bover a les teles.

Les entrades per al concert de la Beth costen 20 euros (16 amb el carnet del Galliner) i es poden comprar a taquilles, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat).