Un bloc de pisos de Callús, atemorit per una veïna que practica rituals satànics

Els veïns afirmen que l'habitant d'un pis eleva altars de protecció, crida amb diferents veus i idiomes a qualsevol hora del dia

Quico Sallés
14 de febrer del 2011

Problemes veïnals que van més enllà de no pagar el rebut de l'escala. Aquest és el cas d'un bloc d'habitatges de Callús. Segons han explicat diversos veïns a Manresainfo.cat des de fa setmanes viuen atemorits pels rituals que practica una de les inquilines.

"Encén espelmes negres a les escales i dins de casa seva té aixecat un autèntic altar, que fa feredat, que diu que serveix per protegir-se de l'ànima diabòlica que es passeja pel pis" explicava una veïna. "Portem setmanes sotmeses a una gran pressió" reconeixia un dels 26 veïns de l'immoble, els habitants del qual han demanat que no s'expliciti la seva ubicació exacte.

"La situació és insostenible, hem d'apujar el volum de la televisió per ofegar els esgarips que pronuncia la veïna en les seves fases de deliri, quan fa conjures o llença maleficis per evitar que els nens la sentin" assegurava un testimoni. "Utilitza diversos tons de veu i fins i tot sospito que ho fa en diverses llengües" explicava una de les veïnes.

La problemàtica ha obligat als veïns a plantejar-se de posar el cas davant els serveis d'assistència social del municipi i no descarten oficialitzar una denúncia als Mossos.