Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'11 de febrer

Ocupació de via pública, pidolaires, suport serveis sanitaris i controls preventius d'alcoholèmia

Redacció
12 de febrer del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Ocupació de via publica
La Policia Local realitza una inspecció, degut a una ocupació de la via pública, corresponent a una obra autoritzada, per tal de verificar la idoneïtat en els elements circumstancials de senyalització i seguretat Vial a instal·lar en la zona d'afectació. Els agents indiquen al responsable de l'obra les mesures de seguretat i protecció necessàries per dur a terme aquesta ocupació, amb les màximes garanties.

Pidolaires
La patrulla de la Policia Local rep comunicació de la presència de persones en la Vila fent una activitat no autoritzada, relacionada amb els usos de la via pública. Al ser localitzades les persones origen del requeriment, es comprova que estarien pidolant.

Una vegada fetes totes les comprovacions oportunes envers la seva identitat dels interessats, finalitzen la seva activitat i abandonen el lloc, informant-los dels serveis públics que poden disposar en cas de precisar ajut.

Suport Serveis Sanitaris
Una trucada del 061 sol·licitant suport en una urgència sanitària a un domicili de la població, activa la patrulla de la Policia Local. Ja al domicili, es col·labora activament en la regulació del trànsit per facilitar les tasques de la resta de serveis d'emergència.

Controls preventius d'alcoholèmia
La Policia Local de Sallent realitza controls autoritzats preventius d'alcoholèmia i ho fa conjuntament amb les Policies Locals de Sant Fruitós de Bages i la de Santpedor, sense que s'hagi de remarcar cap fet destacable.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.