Jornada de Banc Sabadell i Feliu N&I sobre oportunitats d'inversió a Mèxic

La jornada comptarà amb la col·laboració de la Conselleria Comercial de l'Ambaixada de Mèxic, PROMEXICO

Redacció
10 de febrer del 2011

Banc Sabadell i Feliu N&I, consultoria manresana especialitzada en processos d'internacionalització, han organitzat, amb la col·laboració de la Conselleria Comercial de l'Ambaixada de Mèxic a Espanya i del Consolat General de Mèxic a Barcelona, una jornada que sota el títol Oportunitats d'Inversió a Mèxic vol aproximar i donar a conèixer un país caracteritzat per tenir una economia de lliure mercat i ser, a més a més, uns dels països més oberts al món, en el qual un 90% del comerç es troba sota les estipulacions de diversos tractats de lliure comerç amb més de 40 països.

La jornada té un clar objectiu informatiu i d'assessorament a totes les empreses interessades, en un entorn econòmic que actualment emfatitza i posa de manifest la necessitat de cercar nous mercats i noves oportunitats de negoci.

La jornada inclou les ponències següents:

  • Oportunitats d'inversió a Mèxic: Luis Ampudia, Primer Secretari de la Conselleria Comercial de l'Ambaixada de Mèxic
  • Implantacions a l'exterior: aspectes claus a tenir en compte: Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I
  • Sistema financer i mitjans de pagament i finançament: Neus Ribes, relationship manager de Banc Sabadell per a Amèrica Llatina

L'acte també comptarà amb la participació de Lluís Fernández, director de la oficina de Banc de Sabadell a Mèxic, i amb la Cònsol Encarregada del Consolat General de Mèxic a Barcelona, Il·lm. Sra.  Francisca Méndez Escobar. L'acte es clourà amb un col·loqui entre ponents i assistents.