El Rotary Club Manresa Centre recull l'acta de constitució

L'acte es va celebrar dissabte passat a Santpedor

Redacció
10 de febrer del 2011
Pere Galvany i Joan Sebarroja durant l'entrega de l'acta de constitució.
Pere Galvany i Joan Sebarroja durant l'entrega de l'acta de constitució. | RCMC

Pere Galvany i Joan Sebarroja durant l'entrega de l'acta de constitució. Foto: RCMC

El passat dissabte dia 5 de febrer va tenir lloc a Santpedor el lliurament de la Carta Constitutiva del nou Rotary Club Manresa Centre. Aquest és el darrer pas per la formació d'un club de Rotary International. En l'acte hi van assistir 184 persones que van representar 34 clubs d'arreu del món. El RC Manresa Centre va comptar amb 4 clubs padrins, RC del Berguedà, RC de Badalona, RC Barcelona Alba i el R. E-Club de Latinoamerica amb seu a Cancun. Per primera vegada a nivell mundial un club electrònic apadrina la formació d'un club tradicional, fet que situa la ciutat de Manresa dins de les fites de Rotary International.
 
En l'acte, sota protocol rotari, el Gobernador del districte Pere Galbany va lliurar la Carta Constitutiva al President del nou Club, Joan Sebarroja. Llavors cada membre del nou club va rebre l'insignia que l'acredita com a rotari de la mà dels Presidents de Clubs padrins i autoritats de R.I.
 
La cerimònia va comptar amb les actuacions de l'Escola de Dansa Roser sota la direcció de Roser Soler i de la Banda de Clarinets del Conservatori Municipal de Música de Manresa sota la direcció de Joan Plaja.

Arxivat a