Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 7 de febrer

Documentació recuperada, policia administrativa, columna de fum i seguretat ciutadana

Redacció
09 de febrer del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Documentació recuperada
La PGME d'una ciutat de la comarca del Vallès Occidental  comunica a la Policia Local, la recuperació d'una documentació personal d'un veí de la nostra Vila, demanant es notificar-li a la part interessada, cosa que es fa posteriorment.

Policia administrativa
Des de la comissaria de la Policia Local es realitzen les gestions administratives corresponents per a l'alta de custòdia de Claus en el servei de Tele-Assistència que es gestiona a través d'aquest Cos Policial.

Columna de fum
El vigilant de seguretat d'una empresa de la Vila, alerta d'una columna de fum en una zona hortícola d'un barri  del municipi. Traslladada la patrulla al lloc es comprova que es tractaria de les restes d'una crema de matolls que encara fumegen. Els agents municipals remullen la zona amb l'aigua estancada d'un recipient metàl·lic que es troba al lloc, cessant el fum i apagant les possibles brases restants.

Seguretat ciutadana
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i zones de la Vila sense destacar cap incidència rellevant.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.