Dissabte es fa jornada de portes obertes a la promoció Escodines

El termini per presentar sol·licituds per accedir a un dels 83 habitatges de lloguer protegit està obert fins al 18 de febrer

Redacció
07 de febrer del 2011
Fins al 18 de febrer està obert el termini per presentar les sol·licituds.
Fins al 18 de febrer està obert el termini per presentar les sol·licituds. | AjM

Fins al 18 de febrer està obert el termini per presentar les sol·licituds. Foto: AjM

Per facilitar el coneixement dels habitatges de lloguer que s'ofereixen al sector Escodines, l'empresa municipal FORUM organitza una jornada de portes obertes a la promoció, que tindrà lloc dissabte 12 de febrer de les 12 a les 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda.

Els visitant podran accedir als habitatges a través de la passarel·la de Via de Sant Ignasi. Des d'allà seguiran un itinerari marcat i delimitat que conduirà a un punt des del qual una persona orientarà els visitants perquè lliurament puguin accedir a cada una de les quatre escales d'habitatges que es podrà utilitzar.

Els visitants podran veure tots els tipus d'habitatges construïts: els habitatges adaptats, els d'un dormitori, els de dos i els de tres. Podran visitar els habitatges de les tres escales de l'edifici que dóna a la Via de Sant Ignasi i, a través d'una quarta escala, també podran visitar els habitatges de l'edifici del carrer Montserrat.

Un altre dels atractius de la visita és l'accés que s'habilitarà de forma especial al terrat de l'edifici més elevat i que permetrà veure les vistes de tot el sector Escodines i els terrats vegetats, que queden en un nivell més baix.

Cal recordar que l'empresa municipal FORUM té oberta la convocatòria per accedir a un dels pisos de lloguer inclosos als edificis de les Unitats d'Actuació 2-3-5 (Via Sant Ignasi – c/ Montserrat). Des del passat 18 de gener i fins al 18 de febrer està obert el termini de presentació de sol·licituds per aspirar a un dels 83 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer.

Els habitatges són d'1 dormitori (45 habitatges), 2 dormitoris (35 habitatges) i 3 dormitoris (3 habitatges), una superfície d'entre 35 i 67 m2 útils i un preu de lloguer orientatiu d'entre 161€ i 309€ mensuals més despeses comunitàries.