Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 28 de gener

Plaques de glaç en la via, alarma establiment de restauració, incidència en el trànsit, molèsties gossos i controls preventius

Redacció
31 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Plaques de glaç en la via
A conseqüència de l'acumulació d'aigua en diversos carrers de la població, en el dia d'ahir, parts de la via pública es veuen afectades per la presència de plaques de glaç. La Policia Local activa el serveis municipals corresponents, què realitzen les tasques de sanejament per a la reducció dels possibles riscos.

Alarma establiment de restauració
S'atén el requeriment, per l'activació d'una alarma, en un establiment de restauració de la Vila. La patrulla de la Policia Local, , procedeix a comprovar els fets, resultant que es tractaria d'una falsa alarma, originada per la mala manipulació d'un treballador de l'establiment.

Incidència en el trànsit
La Policia Local detecta en un dels carrers de la Vila, la presència d'un vehicle de gran tonatge i dimensions, que intenta localitzar una de les empreses de la Vila. A l'arribada de la patrulla al lloc, aquest vehicle es troba en una de les places de la Vila sense poder continuar amb la seva marxa. Es regula el trànsit a la zona i es realitza acompanyament del vehicle per els carrers de la Vila fins arribar al seu destí.

Molèsties gossos
La Policia Local es alertada de les molèsties originades per la presència habitual d'un gos deslligat per els carrers del centre de la població. Una patrulla de la Policia Local, localitza posteriorment a l'animal deslligat i acompanyat per el seu propietari. Es realitza acta denuncia al titular per portar el gos deslligat a la via pública.

Controls preventius
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i zones de la Vila.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.