Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 27 de gener

Plaques de glaç a la via, mossegada d'un gos i fuites d'aigua

Redacció
29 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Plaques de glaç en la via
A conseqüència de l'acumulació d'aigua en diversos carrers de la població, en el dia d'ahir, parts de la via pública es veuen afectades per la  presència de plaques de glaç. La Policia Local activa el serveis municipals corresponents, què realitzen les tasques de sanejament per a la reducció dels possibles riscos.  

Mossegada d'un gos
La Policia Local atén el requeriment d'un veí per la mossegada d'un gos de raça no perillossa, amb la qual li hauria provocat lesions lleus. El propi conductor de l'animal trasllada a l'afectat al Centre sanitari de Sallent, on se li realitzen les cures necessàries. La persona afectada és informada dels drets que li son propis, reservant-se els seus drets. Tanmateix es realitzen les gestions corresponents i es comprova, amb el propietari del gos, la documentació exigible per a la tinença d'animals de companyia, informant-lo al mateix temps de les seves obligacions.

Fuites d'aigua
Una veïna comunica, a la Policia Local, la presència d'una fuita d'aigua en un carrer de la vila. Es procedeix a contactar amb la empresa concessionària, els quals es fan càrrec de resoldre l'avaria.

Moments mes tard, mentre una patrulla realitza tasques de vigilància detecta una segona fuita d'aigua provinent d'un immoble deshabitat situat en una zona restringida. L'empresa concessionària, novament, es fa càrrec de la incidència. Mentre que a altes hores de la matinada, una tercera fuita d'aigua obliga als agents municipals a reactivar el servei concessionari d'urgències.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.