Nina i Port-Bo, cançons de taverna diumenge al Kursaal

Presentaran "A prop del mar", un viatge per les cançons de taverna que entonaven els cantaires de la costa

Redacció
27 de gener del 2011
Nina i Port-Bo seran diumenge al Kursaal.
Nina i Port-Bo seran diumenge al Kursaal. | Promoció

Nina i Port-Bo seran diumenge al Kursaal. Foto: Promoció

Havaneres, sardanes, polques i valsos sortiran de la taverna per ser cantades al Kursaal en aquest viatge per les cançons que entonaven els cantaires de la costa i que proposen Nina i Port-Bo en el seu treball "A prop del mar". Serà aquest proper diumenge a les 6 de la tarda a sala gran del Kursaal en què es podran escoltar melodies tan populars com "La gavina", "El llop de mar" o "Mariner de terra endins", entre d'altres. En l'espetacle, Nina i Port-Bo estaran acompanyats pels músics Pep Poblet als saxos i al clarinet, al piano per Antoni Mas i a les percussions per Toni Gadea.

Aquest serà el segon concert del Toc de Música d'aquesta temporada i que continuarà divendres vinent amb el concert de l'acordionista irlandesa Sharon Shannon.

Les entrades per al concert de Nina i Port-Bo costen 15 euros i es poden comprar a taquilles, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat).

NINA i PORT BO
A prop del mar
Diumenge, 30 de gener - 18 h
Toc de Música
Kursaal - Sala Gran

Veus: Nina i Port Bo
Piano: Antoni Mas
Percussions: Toni Gadea
Saxos i clarinet: Pep Poblet

Prop del mar és un viatge per aquelles cançons de taverna que entonaven els cantaires de la costa: havaneres, sardanes, polques i valsos surten de la taverna per ser cantades al teatre. La cantant de Lloret de Mar Nina, que va aprendre del seu pare un grapat de cançons de taverna i el grup d'havaneres Port-Bo s'uneixen en aquest projecte en què no hi faltaran melodies tan populars com "La gavina", "El llop de mar" o "Mariner de terra endins". Per una tarda, el Kursaal es convertirà en una gran taverna de la costa.