Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 22 de gener

Gos a la via pública, intervenció immoble i fuita d'aigua

per Redacció, 24 de gener de 2011 a les 16:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:


Gos a la via pública
La PG-ME comunica que haurien recuperat un gos en una carretera interurbana del terme municipal, què posava en risc el trànsit i la de l'animal. Es trasllada l'avís a la protectora d'animals de sallent (SEPROAN), els quals comuniquen que en el decurs del dia el passaran a recollir pel lloc de custòdia que s'hagi designat.


Intervenció immoble
Els Bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya a Sallent comuniquen, a la Policia Local, l'avís d'una veïna què alertava haver detectat unes esquerdes en el seu domicili. Una vegada la patrulla es persona en el lloc, els Bombers haurien realitzat inspecció en l'immoble afectat sense detectar cap perill imminent en l'estructura de l'edifici. Es trasllada la incidència als serveis tècnics municipals per un seguiment i control.

Fuita d'aigua
La Policia Local rep un avís per part d'una veïna què comunicava haver tingut una fuita d'aigua en el seu immoble i que aquesta hauria afectat a la via pública.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació