Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 21 de gener

Seguretat vial, resolució de conflictes i assistència suport sanitari

Redacció
24 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Seguretat Vial
La patrulla de la Policia Local en servei de vigilància observa, al seu pas per una zona de la Vila, la instal·lació d'una senyalització circumstancial no autoritzada, fet que sense perjudicar la seguretat del trànsit generava una confusió innecessària als usuaris de la via.

Es restaura a la normalitat la zona i es pot conèixer que hauria estat una veïna del lloc, disconforme amb unes obres autoritzades d'un immoble proper. Aquesta és advertida dels perjudicis que la seva actitud li poden ocasionar i es demana als responsables de l'obra que tinguin cura de la senyalització.

Resolució de Conflictes
La PG-ME trasllada el requeriment d'una veïna què comunicava que un altre veïna es trobava cridant i llençant pedres a vehicles i persones que passaven per la zona.

Traslladats al lloc, es localitza a la persona interessada, què no precisava de cap ajut, i la seva actitud podria esdevenir dels símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. La persona és degudament identificada i es documenta la intervenció per a la seva derivació als serveis socials corresponents.

Assistència suport sanitari
Es comunica a la Policia Local, per part del servei mèdic local, que una veïna hauria requerit els seus serveis i un cop al domicili de l'interessada hauria rebutjat l'atenció, proferint, acte seguit i sense cap raonament, crits a aquests professionals. La patrulla, personada en el lloc, informa que si la persona no requereix d'una assistència vital podien abandonar el lloc. La persona interessada estaria vinculada amb altres fets, relacionats amb l'abús de requeriments dels serveis públics, degut a un episodi de trastorn cognitiu ocasional.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.