Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 20 de gener

Presumpta estafa, fuita d'aigua i falsa columna de fum

Redacció
22 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Presumpta estafa
Una veïna de la Vila comunica, a la Policia Local, haver reconegut a una persona què en dates anteriors hauria estat la promotora d'un intent d'estrebada amb el subterfugi de demanar donatius per una entitat de sordmuts fictícia, demanant la signatura i diners; circumstància que s'estaria repetint en el decurs de la jornada.

Gràcies a la descripció facilitada per l'interessada, els agents municipals realitzen una recerca per la població i localitzen a la presumpta autora dels fets.

La persona va ser conduïda a les dependències Policials on, fetes les gestions pertinents de comprovació d'identitat, va resultar detinguda per la PG-ME fent-se càrrec de les diligències que se'n derivarien.

Agraïm als ciutadans de Sallent la seva col·laboració, aprofitant per recordar que davant de qualsevol sospita contactin immediatament amb la Policia.

Fuita d'aigua
La Policia Local és alertada, per un veí, sobre una fuita d'aigua en el bloc de pisos on habita. Desplaçats al lloc dels fets es comprova que l'aigua es filtra en el domicili del comunicant. Com a mesura cautelar s'ha procedit al tancament provisional del pas de l'aigua, fins que l'empresa concessionària es faci càrrec de la reparació.

Falsa columna de fum
Bombers de la Generalitat de Catalunya comuniquen, a la Policia Local, l'existència d'una possible columna de fum amb flames en una zona habitada de la població. Realitzades les comprovacions corresponents, per parts dels agents de la Policia Local i de la PG-ME, es determina que es tracta d'una falsa a alarma.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.