Ajuntament de Súria, AMPA i SAS acorden les activitats de la setmana blanca

Redacció
19 de gener del 2011

Les associacions de mares i pares (AMPA) dels centres d'ensenyament primari de Súria oferiran, a través de la Societat Atlètica de Súria (SAS), diferents activitats culturals i de lleure als escolars durant la Setmana Blanca, que es desenvoluparà entre els dies 28 de febrer i 4 de març. El programa d'activitats ha estat acordat per les AMPA dels col·legis Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Sagrat Cor de Jesús, la SAS i la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Súria.

La programació d'activitats inclourà tallers, sortides i altres de marcat contingut participatiu i cultural que es desenvoluparan en diferents equipaments suriencs. L'horari anirà de 9.00 a 13.30 h., tot i que també s'oferirà un servei d'acollida matinal a partir de les 8.00 h.

Les activitats de la Setmana Blanca estaran adreçades a escolars de 3 a 11 anys (de P-3 a sisè). Les AMPA subvencionaran una part del seu cost per tal de reduir la quantitat que hagin de pagar les famílies per tal que els seus fills i filles hi participin. L'esmorzar estarà inclòs en aquest preu.

La Setmana Blanca és una de les principals novetats de l'actual curs escolar a Catalunya. A Súria, la coordinació de les activitats serà a càrrec de la SAS, que en els darrers anys també ha gestionat el desenvolupament del programa anual El Juliol tot ho vol, adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys.

Arxivat a