CN Manresa i Stadion signen el patrocini de les seccions de muntanya i triatló

Francesc Barés i Jordi Grané van signar l'acord divendres passat

Redacció
19 de gener del 2011
Frances Barés i Jordi Grané a la botiga Stadion.
Frances Barés i Jordi Grané a la botiga Stadion. | CNM

Frances Barés i Jordi Grané a la botiga Stadion. Foto: CNM

Divendres passat es va procedir a l'acte de signatura del conveni de col·laboració CN Manresa - Stadion. L'acte es va fer a la botiga Stadion, a les Galeries del Passeig. Els dos protagonistes, Jordi Grané per Stadion i Francesc Barés pel CN Manresa, van estar acompanyats per familiars, amics i membres de junta del club, així com l'assistència com a imatge de marca d'Icebug, de la Campiona del Món de Curses de Muntanya, Núria Picas, que va signar en el mural que adorna la botiga en el que hi és ella en acció.

A les preguntes de la premsa ambdós signants van expressar la seva satisfacció i convenciment en l'èxit del projecte.

A l'objectiu comercial de donar a conèixer Stadion, va unit al desig comú d'ambdós entitats, Club Natació Manresa- Stadion, per a promocionar una manera diferent de fer esport. Un esport capaç de conjuntar elit amb aficionats, individualitat al servei d'un objectius comuns i compartit, amistat i cultura de l'esforç.

El conveni és per a crear la secció de curses de muntanya al Club Natació Manresa. Anomenar a aquesta secció i la de triatló CN Manresa-Stadion. Crear les sessions Stadion, tres a la setmana, de preparació complementària pels membres d'aquestes seccions, obertes a tots els abonats que demostrin tenir el nivell necessari per seguir-les.