Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 13 de gener

Escapoliment animal de granja, accident de circulació, policia assistencial i policia de prevenció

Redacció
15 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Escapoliment animal de granja
Un veí de la població alerta sobre l'escapoliment d'un vedell en un dels boscos propers a la població. El fet hauria ocorregut accidentalment en el canvi de transport dels animals a la granja corresponent. Els agents policials realitzen recerca de l'animal pel paratge proper a la zona d'on s'hauria escapolit, ja que, si l'animal accedís a alguna via de circulació de vehicles podria comportar un risc pels usuaris.

Finalment es rep comunicació, per part del mateix propietari, de que l'animal hauria tornat sol al lloc de procedència.

Accident de circulació
La Policia Local és alertada d'un accident de circulació sense ferits entre un vehicle i un porc senglar en una via interurbana del terme municipal. Els agents activen el servei de la PG-Mossos d'Esquadra els quals es fan càrrec dels tràmits corresponents.

Policia assistencial
El propietari d'un establiment de restauració de la Vila requereix a la Policia Local per l'activació dels serveis mèdics davant d'un accident sofert per un client. Desplaçats els serveis d'urgència al lloc realitzen les primeres cures i traslladen a la víctima posteriorment amb transport sanitari, fins a un centre mèdic de Manresa.

Policia de prevenció
La Policia Local, realitzant el servei ordinari de seguretat ciutadana, detecta a altes hores de la matinada, un vehicle amb aparença sospitosa. S'identifica als ocupants del vehicle i, un cop realitzades les gestions policials oportunes, es permet a aquest vehicle continuar amb la seva marxa sense incidents.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.