Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 9 de gener

Vigilància mercat dominical, soroll establiment i violència domèstica

Redacció
11 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Vigilància Mercat dominical
Vigilància i control del mercat dominical (venda no sedentària), amb especial atenció a aquelles activitats amb limitacions regulades que podrien estar relacionades amb la venda il·legal i/o antireglamentària. Amb aquest servei es potencia la prevenció i la vigilància davant de possibles furts.

Soroll establiment
En la Policia Local es recullen les queixes d'un veí de la Vila ocasionades presumptament per l'elevat to de veu dels clients d'una terrassa d'un establiment de restauració. La patrulla es desplaça fins el lloc on informa al titular del local sobre la normativa en nivells acústics i la necessitat de respectar la normalitat pel descans veïnal.

Detenció per violència domèstica
La policia de la Generalitat –Mossos d'esquadra- sol·licita la col·laboració d'una patrulla de la Policia Local per tal de dura terme una detenció al domicili d'un veí de Sallent, com a presumpte autor d'un delicte de Violència Domèstica. Desplaçada la patrulla al domicili es col·labora activament en la detenció del presumpte autor i en l'assistència a la víctima. El detingut es traslladat per la PGME que es fan càrrec de les diligències.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.