Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 7 de gener

Alarma robatori empresa, accident de trànsit i controls preventius alcoholèmia

Redacció
10 de gener del 2011

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Alarma robatori empresa
El responsable d'una empresa d'un dels polígons industrials de la Vila comunica, a la Policia Local, l'activació del seu sistema electrònic d'alarma per robatori. Es trasllada l'avís a la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra i, conjuntament, es comproven les instal·lacions amb la presència de l'interessat, tractant-se finalment d'una alarma negativa.

Accident de trànsit
La Policia Local de la població d'Artés comunica un accident sense ferits en una via interurbana de connexió entre Sallent i la seva població. Es trasllada la patrulla de la Policia Local de Sallent al lloc.

Es tractaria d'un accident on s'hi hauria vist implicat un únic vehicle per la irrupció sobtada d'un porc senglar a la via. Es procedeix a regular el trànsit en la zona i es deriva el servei als MMEE de trànsit què es fan càrrec de les corresponents diligències.

Controls preventius d'alcoholèmia
La Policia Local de Sallent realitza controls autoritzats preventius d'alcoholèmia i ho fa conjuntament amb les Policies Locals de Sant Fruitós de Bages i la de Santpedor, sense que s'hagi de remarcar cap fet destacable.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.