Els veïns de Pineda homenatgen Toni Elias

El campió del Món de Moto2 té una placa en una escultura de recordatori a la urbanització

Redacció
03 de gener del 2011
Els veïns de Pineda homenatgen Toni Elias.
Els veïns de Pineda homenatgen Toni Elias. | AjSFB

Els veïns de Pineda homenatgen Toni Elias. Foto: AjSFB

L'associació de veïns de Pineda de Bages va retre, el passat diumenge 2 de gener, un homenatge al campió del Món de Moto2, Toni Elias, veí d'aquesta urbanització.

Un centenar de veïns es van aplegar a l'esplanada del carrer Pirineus, entre el carrer pastor i carrer pla, on hi havia una gran escultura de pedra amb una placa de recordatori al campió del Món de Moto2 del 2010.

Cap a quarts d'una del migdia, Toni Elias acompanyat de la seva família; pares, germana, àvia i cosina, van arribar enmig d'una gran expectació. El president de l'associació de veïns de Pineda, el Sr. Vicenç Llorens va donar al benvinguda a tothom. A continuació l'Alcalde de Sant Fruitós, acompanyat d'una gran representació de regidors de l'Ajuntament, va adreçar unes paraules a tots els assistents i va convidar al Toni Elias a descobrir la placa. El Toni Elias va agrair a l'associació de veïns, a l'Ajuntament de Sant Fruitós, a tots els veïns de Pineda i a tots els assistents aquests reconeixement i va reconèixer sentir-se molt orgullós de viure a Pineda.

Després de l'acte més protocol·lari totes les persones presents a l'acte van poder fer-se fotos i demanar autògraf al campió del Món. Un pica-pica va tancar l'acte d'homenatge a aquest gran pilot veí de Sant Fruitós.