Meritxell Calduch guanya la 12a Sant Silvestre de Barcelona

Destacada actuació dels corredors de casa nostra a les Sant Silvestres de cap d'any

01 de gener del 2011

Excel.lent actuació la duta a terme ahir per part de l'important representació de corredors de casa nostre en les dues curses mes importants disputades a Catalunya: la Cursa dels Nassos a Barcelona, i la 12ena Sant Silvestre Barcelonesa celebrada a Sant Cugat.

En la 12ena Sant Silvestre Barcelonesa disputada a Sant Cugat sobre una distància urbana de 10 quilòmetres es va viure la victòria absoluta de la manresana MERITXELL CALDUCH (FCB) amb uns brillants 35'25". La cursa va tenir com a dominador a l'atleta kenyà KEMBOI COSMERS guanyant amb 29'23". L'atleta d'origen magrebí de CA Manresa OTMANE BEN AMAR va entrar en una brillant 15ena posició amb 32'44" (mmp). El juvenil OUSSAMA CHOUATI (CAM), debutant en la distància, ho va brodar guanyant la seva categoria amb 34'59" (mmp). El surienc ALFONS ESQUIUS (CAM) amb 36'17" va estar 3er de la seva, i el seu germà, en RAMON ESQUIUS (CAM) va marcar 36'21". Bon retorn a la competició de la manresana MARTA BUSQUETS (CAM), desprès del seu segon procès de maternitat, amb 42'07" (3era d'entre la seva categoria). En CARLES PLATA (CAM) va entrar en la 227ena posició amb 41'31", d'entre un total de 1485 atletes classificats.

I a Barcelona, en la Cursa dels Nassos amb 7623 corredors arribats, s'ha vorejat la perfecció per part de la representació bagenca: El millor de tots va estar l'atleta de FC Barcelona POL GUILLEN que va estar lluitant en tot moment per la victòria absoluta, entrant finalment 4art amb 29'45", a 8 segons del guanyador ILIAS FIFA (AACatalunya-Ubae) que es va imposar amb 29'37". En JUST SOCIATS va estar el millor d'entre els corredors de CA Manresa entrant en una destacada 14ena amb 30'47" (mmp). L'atleta de Sant Vicenç ROGER CAMPOY (FCB) va estar 15è amb 31'01". El manresà SERGI RODRIGUEZ (CAM) va aconseguir finalment entrar en la 29ena posició amb 31'58". El callusenc JOSEP BARRUFET (CAM), 32è amb 32'07". El manresà TONI MARTIN va estar 36è amb 32'25" (mmp), i en RAMON CAMPS (CAM), esplendit amb 32'44" -2n millor registre personal-. La resta d'atletes manresans van estar: En JOAN CAPDEVILA (46è amb 32'51"), en QUICO LINARES (CAM) (61è amb 33'40"), el manresà AMAND REDONDO (119è amb 34'55"), en XAVIER ALONSO (CAM) (138è 35'30"), en J ENRIQUE MARTINEZ (CAM) (145è amb 35'32" -mmp-), en DARIO GIMENEZ (CAM) (147è amb 35'33"), en LLUIS PICAS (CAM) (179è amb 35'51") i en MANEL DORADO (CAM) (274è amb 37'12" -mmp-).

L'anoienca ANNA BOVÉ (FCB), va estar 7ena fèmina amb 35'54" (mmp), fent els darrers 5 quilòmetres amb 17'46", en una cursa femenina dominada per la portuguesa MONICA ROSA.

L'atleta junior de CA Manresa MERITXELL SOLER es va imposar de nou en la seva categoria, per segon any consecutiu, amb uns excel.lents 38'03" (mmp). El veterà JOSEP MARTINEZ (639è amb 39'47"), el junior cardoní MARC TOMÉ (687è amb 39'52"), la navassenca MANELA MARTINEZ (CA Manresa) va entrar amb 41'15" i el veterà JORDI AGUILANIEDO (CAM)amb 41'36" va tancar l'excel.lent actuació d'ahir per part dels corredors manresans.

En el Pais Vasc, l'EKHIÑE OTAOLA (CAM) va estar 5ena absoluta amb 30'31" en els 7800 metres de la Sant Silvestre de Sodupe disputada ahir a la tarda, i la juvenil ANDREA OTAOLA (CAM) va aconseguir el triomf en la seva categoria.

I en la multitudinaria Sant Silvestre Vallecana, amb 35000 corredors, l'atleta solsonina de CA Manresa SILVIA LEAL va marcar uns destacats 40'50" en els seus 10 quilòmetres de recorregut.

Aquests mes de treinta corredors del nostre territori van brindar una excel.lent actuació per tancar un dels millors anys de l'atletisme manresà, tot esperant que el 2011 ens aporti nous reptes, noves ilusions i nous objectius.