Arriba el tradicional Concert de Nadal del Cor Artesenc

El Cor Artesenc presenta el 30è Concert de Nadal carregat d'emotivitat i patriotisme

Redacció
30 de desembre del 2011

El Cor Artesenc de la Vila d'Artés us presenta el seu tradicional Concert de Nadal que aquest any arriba a la seva trentena edició.

Serà un concert que es podrà veure el dissabte 8 de gener a les 18:30h. al teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles i el diumenge 9 de gener a les 18:30h. a la sala 2 de gener de "Cal Sitges" d'Artés.

El concert d'aquest Nadal és molt especial pel cor, ja que celebra els seus 30 anys, hi ha preparat un concert de primer ordre, anomenat Música per a Cor i Cobla del gran mestre Valentí Miserachs.

El concert també compta amb la participació del Cor Reravera de Navarcles, la Bellpuig Cobla de Bellpuig i la col·laboració del Grup Sardanista Dintre el Bosc de Manresa.

El concert consta de dues parts. La primera part ens interpretaran l'obra "Els Pastorets" de Valentí Miserachs i patrimoni popular. La segona part tindrà un sentiment patriòtic i emotiu amb la interpretació de diferents sardanes escrites també per Valentí Miserachs i lletres de diferents autors. Per finalitzar el concert hi haurà l'estrena de la sardana "Trenta anyades" de Valentí Miserachs i Josep Ruaix, dos grans mestres i col·laboradors del cor que han escrita expressament aquesta obra per la celebració dels 30 anys del Cor Artesenc.